Scout Film

  • scout_logo.jpg

SCOUT FILM je nova organizacija iz Sarajeva nastala u Julu 2005. godine specijalizirana za Film Location Scouting i Production Service. Iako se radi o vrlo mladoj organizaciji ona okupalja najbolje filmske radnike u BiH. Ljudi okupljeni oko SCOUT FILMA su sarađivali sa brojnim međunarodnim i domaćim producentima, fotografima, special event organizatorima, kao sa TV i filmskim produkcijskim kućama na pronalaženju i organizaciji najoptimalnijih filmskih, TV video i special event lokacija u cijelom regionu bivše Jugoslavije.

 

SCOUT FILM posjeduje zavidnu film location foto arhivu pomoću koje se može pronaći najbolja moguća lokacija za film, TV video i special event. Osoblje SCOUT FILM-a posjeduje veliko iskustvo na idividualnom nivou i profesionoalnu obuku u svom domenu.

 

SCOUT FILM također nudi:

  • Kompletna snimajuća tehnika (35 mm ili HD kamere, Rasvjeta, Scenska tehnika itd.)
  • Prevoz (Kombiji, Kamioni, Kamperi, Agregati itd.)
  • Profesionalni autorski i tehnički kadar

 

Kao rezultat “Dugoročne strategije”, SCOUT FILM je uspostavio dobre odnose sa mnogo domaćih i inostranih producenata. Biće nam zadovoljstvo uvrstiti i Vas među mnoge već postojeće klijente naše Location Scouting i Production Service organizacije!

SCOUT Film

Kontakt osobe: -

Tel/Fax: +387 (0)33 642 600

E-mail: scout@scout.ba 

Web: www.scout.ba

Prijatelji & Partneri
Općina Novo Sarajevo Friedrichshafen Deutschland Aarhus centar Sarajevo
Pronađite nas na Facebook-u Međunarodni centar za djecu i omladinu Novo Sarajevo

Copyright (c) 2001 - 2019 mladi.ba

powered by nashstudio.ba | 2010